Derby is makkelijke prooi voor Hazerswoudse Boys

Hennie Kanbier
Zaterdag vierde klasse

SJC stuntte bijna tegen de aanstaande kampioen. De Noordwijkers koesterden een 0-1 voorsprong die werd verkregen via Joeri Brinkman. Een betwistbare strafschop leverde de gelijkmaker op voor Aarlanderveen.

FC Oegstgeest zag Alphense Boys tot op een punt naderen voor wat betreft de strijd om de tweede plaats. De ploeg van Huig Jan Heeringa kwam aan de leiding via een strafschop van Bob den Hollander, maar daarna ging doelman Peter Messemaker de fout in en kon Sahr Kabuta profiteren. Oliveira Donovan zette de wedstrijd op zijn kop.

LSVV ’70 kwam sterk terug van een 0-2 achterstand tegen Zevenhoven. Uiteindelijk won de ploeg van Freek Jansen, die als speler zelf ook een treffer maakte, met 4-2. Guus van Kessel (2) en Jochem van der Graaff waren eveneens trefzeker.

De derby tussen Hazerswoudse Boys en Koudekerk leverde een overwinning op voor de thuisploeg (4-2). Wilco Wapenaar zag Roy van der Voort (2) en Duco Rens scoren. Een Koudekerker hielp ook nog een handje. ,,Dat deden we trouwens bij alle treffers”, sprak Ronald Rosdorff ontstemd. Lichtpuntjes waren Ricardo van Rijswijk en Sven de Beelt die scoorden voor de withemden.

Kickers ’69 behield de punten in eigen huis. Roodenburg werd met 4-2 verslagen. Erwin van der Zee kon de handen op elkaar brengen voor Thijs van den Hoorn (2), Nick van Vliet en Pascal Broers. Mohammed Matoug scoorde de 0-1 en 3-2. Meerburg klopte Football Factory (0-4). De doelpuntenmakers waren Ramon Weijers (2), Danny Scheurwater en Joeri van der Voort.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.