Sandra Molenaar is de nieuwe directeur van de Consumentenbond

Sandra Molenaar is de nieuwe directeur van de Consumentenbond

Sandra Molenaar is met ingang van 1 mei de nieuwe algemeen directeur van de Consumentenbond. Op 6 april ging de Bondsraad, het ledenparlement van de Consumentenbond, akkoord met haar benoeming.

Sandra Molenaar volgt Bart Combée op. Zij reageert verheugd op haar benoeming. ,,Juist in deze tijd waarin consumenten overstelpt worden met informatie en keuzemogelijkheden, geeft de Consumentenbond handvatten met onafhankelijk en objectief advies. Dat is een rol die de Consumentenbond al sinds jaar en dag heeft, en nu ook steeds meer invult met online vergelijkers, inkoopcollectieven, hypotheekbemiddeling en dergelijke. Ik kijk er echt naar uit om deel uit te gaan maken van deze professionele organisatie.”

De Raad van Toezicht van de Consumentenbond ziet Molenaar als ideale opvolger van Combée. Voorzitter Pieter Broertjes: ,,Sandra Molenaar heeft een schat aan ervaring opgedaan, die zeer van pas komt in haar nieuwe rol als directeur van de Consumentenbond. De Consumentenbond is volop in beweging en Molenaars deskundigheid en gedrevenheid zijn daarbij zeer welkom. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij de juiste vrouw op de juiste plaats is.”

Molenaar (50) werkte de afgelopen jaren als directeur marketing en sales consumentenmarkt bij de ANWB. Daarvoor was zij directeur van de Vereniging Zakelijke Rijders, algemeen directeur Autokopen.nl en chief operating officer bij de Bovag.

Ombudsman nieuwsbrief

Durk Geertsma en Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.

Meer nieuws uit Ombudsman

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.