Keukenhofconcert vanwege 70-jarig bestaan van bloemententoonstelling

Keukenhofconcert vanwege 70-jarig bestaan van bloemententoonstelling
Operazangeres Tania Kross is een van de artiesten die woensdag te zien zijn op het Keukenhofconcert in Lisse.
© Foto Imke Panhuijzen
Lisse

Bloemententoonstelling Keukenhof in Lisse bestaat zeventig jaar. Dat wordt op woensdag 24 april gevierd met een groots opgezet concert.

Op het programma staat een mix van populaire en klassieke muziek. Op het podium verschijnen Nederlandse artiesten als Karin Bloemen, Alain Clark, Tania Kross, Elske DeWall, Ripley, Patricia van Haastrecht, Hans van Heiningen en Carel Kraayenhof.

Ze worden begeleid door Guido’s Orchestra. Dit orkest onder leiding van Guido Dieteren is bekend van de Symphonica in Rosso-concerten. De musici begeleiden grootheden als Lionel Richie en Diana Ross en Nederlandse coryfeeën als Marco Borsato en Paul de Leeuw.

,,Het belooft een geweldige happening te worden’’, zegt Tom Schreuder, commercieel manager van de Keukenhof. ,,Met mooie muziek in een prachtige omgeving.’’ Tijdens het concert wordt een hommage gebracht aan het bij toeristen populaire park en de bloeiende bollenvelden.

Omroep Max neemt het Keukenhofconcert op en zendt het kort daarna semi-live uit op NPO2. Het concert begint woensdag om 18.00 uur en duurt circa twee uur. Het landgoed is vanaf 17.00 uur open. Er zijn ook combitickets te koop voor wie ook de bloemententoonstelling wil bezoeken.

Keukenhofconcert, woensdag 24 april, 18.00 uur, Keukenhof, Lisse, kaarten vanaf 26 euro via www.keukenhof.nl

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek