Politie onderzoekt reeks verdachte brandjes in Sassenheim

© Foto ANP / Lex van Lieshout

Sassenheim

Een brandende heg aan de Julianalaan in Sassenheim was maandagmiddag het zevende incident in een reeks verdachte brandjes sinds 18 april. De politie onderzoekt de zaak en hoopt op hulp van getuigen.

De heg aan de Julianalaan was met hulp van de brandweer snel geblust. Na onderzoek vermoedt de politie brandstichting. Met het oog op de andere incidenten roept de politie getuigen en bewoners die beeldmateriaal hebben op zich te melden.

Eerdere branden

Klik op de icoontjes in de interactieve kaart om meer informatie over de betreffende brand te lezen.

In een voormalige leegstaande kantine van een tennisvereniging aan de Parklaan werd donderdagnacht 18 april vermoedelijk brand gesticht. Daarna vond op zondagmiddag 21 april op de Menneweg een brand op een schoolplein plaats. Op zaterdagavond 27 april stond op de Smirnoffstraat een container in brand en op woensdagnacht 1 mei brandde een container aan de Slotlaan uit. Op vrijdagavond 3 mei was het weer raak op het schoolplein aan de Menneweg waar een speelhuisje uitbrandde. Zondagochtend 5 mei troffen agenten brandende bouwmaterialen aan naast een woning aan de Willibrorduslaan. En op zondagavond 5 mei vloog er op de Kagertuinen een GFT bak in de brand.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.