Ajax (L) blijft wisselvallig cricket spelen

Ajax (L) blijft wisselvallig cricket spelen
Leiden

Wil eersteklasser Ajax uit Oegstgeest uit de degradatieproblemen zien te blijven, dan zal er een tandje scherper moeten worden gespeeld.

Zaterdag ging het in en tegen Eindhoven mis. De 187 voor 7 die Ajax in de eerste innings op het scorebord bracht was een prima totaal. Mits er een scherpe tweede wedstrijdhelft aan werd toegevoegd. Helaas voor Ajax bleef die uit.

Nadat bowler Sunil Lamba namens Ajax al snel had toegeslagen door het wicket te nemen van Amitoz Bindra, viel de dadendrang bij de Ajacieden stil. Batsman Kamalesh Kumar Singh van Eindhoven nam bal na bal vol risico op zijn bat.

Dankzij een grote dosis geluk kwam hij er telkens mee weg. En als de bal dan eindelijk richting grijpgrage handen werd geslagen, grepen de fielders van Ajax mis.

Het tweede Eindhovense wicket viel pas bij 157 runs. Thomas Milde was de bowler toen Ramesh met lbw naar de kant moest. Daar bleef het bij. In de 32ste over verscheen voor Eindhoven de winnende 190 voor 2 op het scorebord. Kumar Singh bleef 114 not-out.

Meer nieuws uit Sport Regionaal