Hoogzwangere vrouw (26) vermist in Leiden [update]

Internetredactie
LEIDEN

De hoogzwangere vrouw die sinds dinsdagavond als vermist werd opgegeven in Leiden, is nog altijd niet terecht.

Het gaat om een ongeveer 27-jarige Tunesische vrouw. Over haar kleding is alleen bekend dat die beige is. Ook draagt zij een hoofddoek. Ze heeft een 1-jarig kind bij zich. Haar vermissing werd doorgegeven nadat zij niet op een afspraak verscheen.

Omwille van haar privacy besloot de politie geen foto van haar te verspreiden. De medische zorg die de vrouw nodig heeft, is ook niet zo dringend als volgens de eerste berichten het geval bleek. Die melding werd ingegeven door haar hoogzwangere toestand. ,,Maar controle door een gyneacoloog is wel nodig’’, aldus een politiewoordvoerder.

Het betreft een vrouw zonder vast woon- en verblijfplaats. Een van de scenario’s waarmee de politie daarom rekening houdt, is dat de vrouw illegaal in Nederland verblijft en bang is dat ze door een bezoek aan een officiële instantie of instelling in de problemen komt.

De zoektocht naar de vrouw gaat onverminderd door. De politie roept mensen op zich te melden als zij denken haar gezien te hebben.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Leiden

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.