Winst voor Katwijk en Noordwijk, VVSB zegt af

Oefenvoetbal

Katwijk heeft met 3-0 gewonnen van SC Feyenoord. De tweededivisionist was de gehele wedstrijd beter dan de Rotterdamse hoofdklasser.

Joey Jongman maakte voor rust de 1-0. Na rust scoorden nieuwe aanwinst Brandon Robinson en Jan Willem Tesselaar (strafschop). Dinsdag speelt de ploeg van Jan Zoutman om 20.00 uur tegen RKC Waalwijk tijdens de open dag van de club.

Noordwijk won met 4-2 van derdedivisionist Sparta Nijkerk. Al na vijf minuten zette Tjeerd Westdijk zijn ploeg op voorsprong. Emiel Wendt en opnieuw Westdijk zorgden nog voor rust voor 3-0. Vlak na rust deed Fanuel Waandels nog een duit in het zakje voor Noordwijk voordat de gasten twee keer mochten scoren.

Quick Boys verloor ook zijn tweede oefenwedstrijd, met 3-1 bij Westlandia. Bij rust was het al 2-0. Meteen na de pauze zorgde Jesper de Vré voor de aansluiting, maar daar bleef het in aanvallend opzicht bij. FC Lisse was niet opgewassen tegen Swift: 2-3. Ayrton Dol maakte de 1-1. Zakaria Bourik de 2-3.

VVSB moest de wedstrijd tegen DVS ’33 afzeggen. ,,Door vakanties en blessures is onze groep nu te klein om wedstrijden te spelen. Dat is heel vervelend, ook voor de tegenstanders’’, zei trainer Eric Meijers. Ook de wedstrijd van dinsdag tegen Quick Boys gaat niet door. Zaterdag speelt VVSB wel tegen FC Rijnvogels.

Meer nieuws uit Sport Regionaal