Katwijk walst over ADO heen

Oefenvoetbal

Na een vanwege blessures en vakanties gedwongen pauze van een week heeft VVSB de oefencampagne weer opgestart. Met succes. De ploeg van Eric Meijers won met 0-5 bij FC Rijnvogels.

Bij rust was het nog gelijk tussen de derdedivisionist en de hoofdklasser. Na de pauze drukten Felitciano Zschusschen, Loyd van der Wilden (2), Wout Heemskerk en Glenn van Geldorp het klasseverschil in de score uit.

Ter Leede verloor met 2-1 bij hoofdklasser Staphorst. Na rust maakte Noah Marti de enige Sassenheimse goal.

FC Lisse nam het op tegen Rijnsburgse Boys. De Rijnsburgse tweededivisionist klopte de streekgenoot die op een niveau lager actief is met 2-0. Jeffrey Jongeneelen maakte op zijn verjaardag de eerste treffer voor Rijnsburg. Even later verdubbelde het feestvarken de marge.

Katwijk rekende in eigen huis hardhandig af met Jong ADO Den Haag: 6-1. Jan Willem Tesselaar was in scorend opzicht de uitblinker van de middag. Hij vond het Haagse doel maar liefst drie keer. Tesselaar opende voor rust de score. Brandon Robinson en Robbert Susan hesen Katwijk voor rust al in een zetel. Direct na de pauze was het alweer raak voor Tesselaar. Hij schoot prachtig in de kruising. Na een goal van ADO maakte hij zijn drieluik vol, gevolgd door nog een doelpunt van aanwinst Marouane Afaker.

Noordwijk en hoofdklasser FC ’s Gravenzande hielden elkaar in evenwicht. Het werd 1-1. Al na twintig seconden lag de bal achter doelman Mike van Vliet. Huib Oversloot maakte gelijk.

Hoofdklasser SJC won eenvoudig van tweedeklasser Hillegom. Het werd 1-3. Stef van der Zalm maakte er twee in het shirt van de Noordwijkers. De derde treffer was van Nigel Hardenberg. Stef Pijpers scoorde voor Hillegom.

Hoofdklasser Alphense Boys won met 3-2 van eersteklasser FC Boshuizen.

Meer nieuws uit Sport Regionaal