Martijn van Pelt nieuwe voorzitter VNO-NCW Rijnland

Marian Krijgsman op de troon.© Foto Hielco Kuipers

Leiden

De Leidse ondernemer Martijn van Pelt is de nieuwe voorzitter van VNO-NCW Rijnland. Dat maakt de regionale afdeling van de werkgeversorganisatie woensdagochtend bekend tijdens het jaarlijkse miljoenenontbijt.

Zoals ieder jaar verzamelden ondernemers uit de hele regio zich in de ochtend na Prinsjesdag bij Hogeschool Leiden om, onder het motto ’Ondernemer op de troon’, de gevolgen van ’s lands nieuwe begroting met elkaar te bespreken. Dit na, ook een jaarlijkse traditie, een uitvoerige analyse van de Leidse economieprofessor Kees Goudswaard. In het discussiepanel namen dit jaar regionale ondernemers Bas Pietersen (The Alignment House), Coen Breedveld (Levels Diagnostics) en Marian Krijgsman (Hotel Steeds aan zee) plaats.

Ditmaal was het miljoenenontbijt ook plaats van handeling voor een voorzitterwissel. Jan Versteegh was sinds 2010 voorzitter en gaf de hamer over aan Martijn van Pelt, directeur van het Leidse bedrijf Interpulse. Van Pelt is daarnaast actief in ondernemersvereniging BV Leiden, voorzitter van starterswedstrijd LEF en coach van startende studentondernemers.

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.