Schrijvers op bezoek bij boekhandel Wagner in Sassenheim

Nino Haratischwili.© Foto Danny Merz

Theo de With
Sassenheim

Boekhandel Wagner in Sassenheim verwelkomt de komende tijd een aantal schrijvers in de winkel.

Op vrijdag 8 november is er een literaire lunch met de Georgische schrijfster Nino Haratischwili. Van haar vorige boek ’Het achtste leven’ werden in Nederland 65.000 exemplaren verkocht. Ze is nu in Nederland ter promotie van haar nieuwe roman ’De kat en de generaal’. De literaire lunch begint om 13.00 uur en kost 12,50 euro. Aanmelding vooraf is verplicht. Na de lunch signeert Haratischwili vanaf 14.15 uur haar boeken.

Vlogster OnneDi (pseudoniem van Dionne Slagter) is op zaterdag van 13.00 tot 14.00 uur in Sassenheim voor een meet & greet. Ze is een van de populairste vlogsters van Nederland en heeft 844.000 abonnees op YouTube. Ze heeft nu een boek uitgebracht met allemaal weetjes en feitjes over OnneDi.

Peter Brusse is op donderdag 14 november te gast bij boekhandel Wagner. Jarenlang was hij in Londen correspondent voor de Volkskrant en het NOS Journaal. Al meer dan een halve eeuw bestudeert Brusse de Britten en hij komt tot de conclusie dat hij ze nooit zal begrijpen. Over de aanstaande Brexit schreef hij het boek ’Ach Engeland’. De lezing van Brusse begint om 20.00 uur.

Boekhandel Wagner is gevestigd aan de Hoofdstraat 181 in Sassenheim.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.