Grote zoektocht bij De Vliet in Voorschoten naar vermiste Leidse Karin Heemskerk

© Toon van der Poel
1/8
Voorschoten

De politie en het Veteranen Search Team zijn vrijdagmorgen met zeventig man begonnen aan een zoektocht naar de vermiste Karin Heemskerk uit Leiden in groengebied De Vlietlanden.

Heemskerk (51) verdween vorige week zondagavond uit haar woning vermoedelijk in haar auto. Ze was daarvoor in het ziekenhuis Alrijne geweest. De politie meldde de vermissing toen de vrouw ruim een week weg was.

Volgens een politiewoordvoerder wordt vrijdag de hele dag uitgetrokken voor de zoektocht in het groengebied. De veteranen hebben zich verzameld bij het Bastion hotel nabij het zwembad waar ook politiecontainers staan. Van daaruit trekken ze het groengebied De Vlietlanden in, aldus de politie. ,,We hebben aanwijzingen dat zij hier voor het laatst is geweest”, zegt een politiewoordvoerder. Tips en sporen wijzen in het onderzoek naar deze plek, zegt de woordvoerder. Er wordt rekening mee gehouden dat de vrouw niet meer in leven is.

Onlangs nog deed de politie uitgebreid onderzoek bij de woning van de vrouw in Leiden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Leiden

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.