Vermiste Leidse vrouw in opsporingsprogramma’s, nieuwe zoekactie op de Vliet

Forensisch onderzoek bij de woning van de vrouw.
© Toon van der Poel
1/4
LEIDEN

In de opsporingsprogramma’s Opsporing Verzocht en Team West wordt dinsdagavond aandacht besteed aan de vermissing van de 51-jarige Karin Heemskerk. De vrouw wordt sinds 27 oktober vermist, in beide uitzendingen worden beelden van haar bezoek in het Alrijne Ziekenhuis getoond. De politie zoekt ondertussen verder naar de vrouw.

Karin Heemskerk zou die avond van 27 oktober voor het laatst gezien zijn in het Alrijne ziekenhuis in Leiden. Vermoedelijk zou zij tussen tien uur en half elf thuis zijn gekomen in haar woning aan het Jeltje de Bosch Kemperpad in Leiden. Waarschijnlijk heeft Karin om kwart voor twaalf die avond haar woning verlaten. Sindsdien ontbreekt van haar ieder spoor.

Lees ook: Zoektocht naar vermiste Leidse vrouw Karin Heemskerk levert niets op

Mogelijk is ze vertrokken met haar zwarte Toyota Aygo met kenteken 35-ZK-SK. De auto is opvallend omdat er zilverkleurige strepen van de voorkant naar de achterkant lopen. In Opsporing Verzocht en Team West wordt een oproep gedaan aan mensen die haar mogelijk op en na 27 oktober hebben gezien. Ook worden beelden getoond van haar bezoek aan het Alrijne Ziekenhuis.

Team West wordt uitgezonden om 17.00 uur op TV West, Opsporing Verzocht is om 20.35 uur te zien op NPO1.

Ook wordt vandaag door de politie verder gezocht naar de vrouw. Dinsdag wordt met boten de Vliet tussen Leiden en Voorschoten uitgekamd.

Meer nieuws uit Leiden

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.