Schrijvers Giphart, Smeets en Hillebrandt te gast bij regionale boekhandels

Ionica Smeets.
© Foto Taco van der Eb
Leiden/Noordwijk

De schrijvers Ronald Giphart, Ionica Smeets en Margareth Hillebrandt zijn volgende week te gast in de boekhandels in de Leidse regio.

Ionica Smeets geeft donderdag 12 december een lezing met quiz bij de Rijnlandse Boekhandel in Oegstgeest. Smeets is bekend van haar columns en boeken over wiskunde. Van haar hand verscheen onlangs het boek ’Superlogisch’. Haar optreden begint om 20.00 uur en de entree bedraagt 5 euro.

Margareth Hillebrandt is 12 december om 20.00 uur bij boekhandel De Kler in Leiden. De schrijfster groeide op in Leiden en haar onlangs verschenen roman ’Dames op de Herengracht’ speelt zich dan ook in deze stad af. Hillebrandt signeert haar boek en gaat graag met bezoekers van de boekhandel in gesprek.

Ronald Giphart komt op zaterdag 14 december naar boekhandel Van der Meer in Noordwijk. Hij publiceerde onlangs de roman ’Alle tijd’. Hij verhaalt hierin over de vriendschap van zes mannen in Utrecht. Die vriendschap begint in hun studententijd. Later beginnen ze een bierbrouwerij in een werfkelder. Giphart heeft opgetekend hoe de vriendschap zich in de loop van 25 jaar heeft ontwikkeld.

De meet & greet met de schrijver begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

Meer nieuws uit Leiden

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.