Yannick Bouw heeft zijn spullen ingeleverd bij VVSB en tekent bij VVOG

Yannick Bouw.© Archieffoto

Hein ten Berge
Noordwijkerhout

VVSB heeft weinig lol kunnen beleven aan Yannick Bouw. De in de zomer van Eemdijk overgekomen aanvaller leverde zaterdagavond zijn spullen in en stapt in de winterstop over naar VVOG.

Daarmee is er een einde gekomen aan een korte periode waarin Bouw de verwachtingen bij VVSB nooit heeft kunnen waarmaken. Onder Eric Meijers kwam de makkelijk scorende aanvaller sporadisch aan spelen toe. Onder Richard Plug, de opvolger van de naar Spakenburg vertrokken Meijers. moest Bouw ook genoegen nemen met een reserverol.

Bouw kwam deze zomer over van Eemdijk dat tekort kwam in de derde divisie en degradeerde. Bouw trok met zijn zestien doelpunten wel de aandacht. VVSB dacht met de inwoner van Nijkerkerveen een opvolger voor Frank Tervoert in huis gehaald te hebben. Felitciano Zschusschen kreeg in de punt van de aanval echter de voorkeur. Toch wist Bouw dit seizoen vijf keer te scoren voor VVSB. Tegen ONS Sneek was hij goed voor een hattrick.

Naast Bouw leverde ook reservedoelman Michael de Leeuw zijn spullen in. De Leeuw kwam over van Sportlust ’46 maar moest zich in Noordwijkerhout schikken in een reserverol achter eerste doelman Ruben Valk.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.