Onder het mom van goede voornemens: atletiekvereniging Spartaan start weer cursus RunStarter

De RunStartergroep van afgelopen najaar.
© foto De Spartaan
Lisse

Atletiekvereniging De Spartaan begint op 8 februari weer met RunStarter.

Wie als goed voornemen wil beginnen met hardlopen, kan dat met RunStarter onder deskundige leiding doen. Trainer Rob van der Klauw staat op zaterdag 8 februari om 10.00 klaar voor de acht weken durende cursus. Deelnemers kunnen aan het einde twintig minuten hardlopen zonder te stoppen.

Van der Klauw: ,,RunStarter is voor iedereen die in de buitenlucht wil bewegen, af wil vallen, de conditie wil verbeteren en het gezellig vindt in een groep te lopen. Je krijgt acht weken lang, twee keer in de week training (zaterdagochtend en dinsdagavond), vanaf de atletiekbaan van De Spartaan. Daarna kun je verlengen met nog eens acht weken, de Run/Doorstart. Aan het einde van die periode kun je 35 minuten aan een stuk hardlopen. Honderd procent van de RunStarters kiest hiervoor omdat ze (nog) betere lopers willen worden.”

Op zaterdag 8 februari 2020 is de eerste training en tevens kennismaking, om 10.00 uur bij AV De Spartaan. Kosten voor het totale programma zijn €55,-. Dat is inclusief een hardloop-shirt en bidon met RunStarter AV De Spartaan logo en een koffie-/theekaart voor 10 kopjes koffie of thee in de kantine. Voor vragen: robvdklauw14@gmail.com. Aanmelding kan tevens via dit emailadres.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.