Podcastcafé over de energietransitie: hoe ziet een duurzaam Leiden er in 2030 uit?

Podcastmaker Richard den Haring, radiojournalist Andy Clark en democratie-onderzoeker Marije van den Berg.© Foto Hielco Kuipers

Binnert Jan Glastra
Leiden

Het tweede podcastcafé bij het Leidse café Re-Spons aan de Korte Mare staat voor de deur. Maandag vanaf 20.00 uur staat de energietransitie daarin centraal.

De opnames in Re-Spons maken deel uit van een uit het Leids Mediafonds betaalde serie podcasts waarin radiojournalist Andy Clark, democratie-onderzoeker Marije van den Berg en podcastmaker Richard den Haring zoeken naar manieren om de samenwerking tussen gemeente en bewoners te verbeteren. Het verschil met andere afleveringen is, dat bij de podcastcafés publiek van harte is uitgenodigd om mee te discussiëren.

De centrale vraag is ditmaal hoe een duurzaam Leiden er in 2030 uitziet. Te gast zijn Fred Goedbloed van de gemeente, Rob Boerée (EnergiekLeiden en Rijnland Energie), Axel Möltgen (Leidse Milieuraad) en Mark Koene (Energie Merenwijk).

Luister en kijk hier de eerste editie terug:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.