UVS ontmoet RVVH in toernooi om districtsbeker

UVS ontmoet RVVH in toernooi om districtsbeker
© Archieffoto
Leiden

Vier regionale ploegen hebben zich bij de laatste 32 van het districtsbekertoernooi geschaard. De wedstrijden in de derde ronde worden in de week van 22 tot en met 26 februari gespeeld.

UVS neemt het op zaterdag 22 februari (15 uur) in de Kikkerpolder op tegen eersteklasser RVVH. De Leidse tweedeklasser kwam zonder kleerscheuren door de poulefase en versloeg vervolgens in de eerste ronde Rijnmond Hoogvliet Sport met 7-0. Daarna speelde UVS gelijk bij TOGB (1-1) maar nam het de strafschoppen beter. DOSR gaat op 22 februari (17 uur) op bezoek bij tweedeklasser DSO in Zoetermeer. In de eerste en tweede ronde waren de Veners te sterk voor respectievelijk Zwammerdam (7-1) en Hellevoetsluis (2-3).

Hoofdklasser FC Rijnvogels kende een gunstige loting. De ploeg van trainer Jimmy Simons ontvangt op de Kooltuin het in de derde klasse spelende Verburch. De ploeg uit Poeldijk verraste in de tweede ronde door FC Boshuizen na strafschoppen uit het toernooi te kegelen.

De reserves van Quick Boys komen op dinsdag 25 februari in actie. Dan komt hoofdklasser Zwaluwen op bezoek op Nieuw Zuid.

Meer nieuws uit Sport Regionaal