Quick Boys-supporter Mark Scheepmaker wint huis in jubileumloterij

De dolgelukkig winnaar van het huis, Mark Scheepmaker, betreedt het podium.

De dolgelukkig winnaar van het huis, Mark Scheepmaker, betreedt het podium.© Foto Orange Pictures/Wim Wobbes

Hielke Biemond
Katwijk

Aan de vooravond van de honderdste verjaardag kwamen 1600 leden van de Katwijkse voetbalvereniging Quick Boys bijeen op sportpark Nieuw Zuid om af te tellen. Zij waren er getuige van dat een fanatieke supporter van hun club, Mark Scheepmaker, een vakantiehuis van anderhalve ton won in de jubileumloterij.

Quick Boys verkocht door het hele land 9500 loten en houdt daar 362.000 euro aan over. Ruim vijftigduizend euro werd weggegeven aan goede doelen: de Dirk Kuyt Foundation, Kika en stichting Opkikker. De winnaars van de andere veertien prijzen waren niet aanwezig op het Katwijkse sportpark.

Scheepmaker, die op het podium een vreugdedans maakte, zoals altijd wel. Hij zat ook in de organisatie van het grote verjaardagsvuurwerk om middernacht, dat vanwege de harde wind op last van de provincie moest worden afgeblazen.

Op sportpark Nieuw Zuid is deze zaterdag een jubileumreceptie. De hoofdmacht speelt er in speciale jubileumshirts de derby tegen Rijnsburgse Boys, alle andere elftallen zijn vrij.

Lees ook: Adrie de Beste en Jaco Heeringa organiseren jubileumloterij Quick Boys met huis als hoofdprijs: ’Dit past bij eigenzinnige club’

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.