Vrouwen Ter Leede zakken verder weg na pijnlijke nederlaag bij RVVH

© Archieffoto
Ridderkerk

Het blijft behelpen voor de vrouwen van Ter Leede. Na de thuisnederlaag tegen DTS ’35 Ede van vorige week, bleef de ploeg van trainer Hassan Azoum bij RVVH ook met lege handen achter: 1-0.

Ter Leede kon geen beroep doen op de geblesseerde aanvoerder Kitty Susan en dat liet zich gelden. De Sassenheimsen ontbeerden creativiteit en kwamen te vaak in de duels. Daarnaast grossierde de ploeg van Azoum in balverlies. Omdat RVVH het niet veel beter deed, kwamen de toeschouwers niet aan hun trekken.

Hoewel de kansen zeer schaars waren, werd er voor rust toch gescoord. Na een handsbal van Malou Postel ging de bal op de stip waarna de thuisploeg in tweede instantie raak schoot. Wendel van Riemsdijk redde aanvankelijk met haar voeten.

De finesse om tot uitgespeelde kansen te komen ontbrak na rust nog steeds bij Ter Leede. Door de nederlaag is de ploeg afgezakt naar de vijfde plek en lijkt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan.

FC Rijnvogels kwam opnieuw niet in actie. Vorige week werd het duel bij Be Quick ’28 afgelast en deze zaterdag stond er geen competitiewedstrijd op het programma. FC Rijnvogels kwam op 7 december voor het laatst in actie.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.