Zure remise voor SJC na gelijkmaker in blessuretijd

Tessa de Wekker
Oldenzaal

Voor SJC duurde de uitwedstrijd tegen Quick ’20 een halve minuut te lang. Uit de kluts na een hoekschop maakte Quick ’20 in de 93ste minuut de 2-2.

,,Op voorhand is dat natuurlijk geen slechte uitslag, maar nu was het behoorlijk zuur’’, zei trainer Florian Wolf. Zeker omdat doelman Björn Haggerty vlak voor de gelijkmaker nog een hard schot van Quick ’20 weergaloos uit de kruising haalde, waaruit de hoekschop ontstond. ,,Vijf seconden later lag hij er alsnog in. Erg jammer.’’

SJC begon prima en creëerde zelfs met storm tegen meer kansen dan de thuisploeg. Jordy Groot maakte de 0-1 uit een strafschop, waarna het gelijk werd vanuit een hoekschop. ,,1-1 met rust was een prima stand. Na de pauze hadden we vijf grote kansen, waarvan er helaas maar één in ging’’, aldus Wolf.

Mostava Frederik schoot van dichtbij over en miste ook toen hij alleen op de keeper van Quick ’20 af ging. Nick Lim schoot maar liefst twee keer op de lat. Uiteindelijk leek Stef van der Zalm, die SJC volgend seizoen verruilt voor Noordwijk, de matchwinnaar te worden, totdat opnieuw een hoekschop roet in het eten gooide.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.