Ter Leede gaat hard onderuit bij GOES

Keeper Clé Vos de Mooij.

Keeper Clé Vos de Mooij.© Archieffoto

Joris Zandbergen
Goes

Op bezoek in Zeeland is Ter Leede hard onderuit gegaan. Het elftal van trainer Steef Roodakkers verloor met 3-0 van GOES.

Ter Leede staat na de nederlaag op de veertiende plek in de derde divisie, slechts een plaats boven streekgenoot VVSB, dat op een nacompetitieplek staat.

GOES gold als een directe concurrent van de Sassenheimers. Door de overwinning op Ter Leede stegen de Bevelanders drie plaatsen op de ranglijst, naar de negende stek.

Ter Leede liet derhalve dure punten liggen in Zeeland. In de eerste minuut kwam de thuisclub al op voorsprong. De ploeg uit Sassenheim ging verwoed op zoek naar de gelijkmaker, en kwam daar dichtbij via Mounir Darrazi, die zijn inzet gekeerd zag worden.

GOES sloeg vervolgens nog een keer toe, weer via Hiep Nguyen die uit twee kansen twee keer scoorde. Een schot van Ian van Otterlo werd gekeerd door de Zeeuwse doelman Brian Meulmeester.

Die bleef ook na rust een niet te nemen hindernis voor Ter Leede. GOES daarentegen liet Clé Vos de Mooij nogmaals vissen, toen topschutter Steve Schalkwijk de derde treffer van zijn ploeg voor zijn rekening nam.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.