Oproep: maak een foto van Lelijk Leiden

De nieuwbouw van Museum De Lakenhal, volgens Maarten van Rossem het lelijkste gebouw van Leiden.

De nieuwbouw van Museum De Lakenhal, volgens Maarten van Rossem het lelijkste gebouw van Leiden.© Foto Hielco Kuipers

1 / 2
Theo de With
Leiden

Wat is de lelijkste plek van Leiden? En hoe breng je die mooi in beeld? Ga deze uitdaging aan in de fotowedstrijd Lelijk Leiden.

De fotowedstrijd is een samenwerking van het International Photo Festival Leiden (IPFL) en het Leidsch Dagblad. Het fotofestival wordt van 9 tot en met 17 mei voor de vijfde keer gehouden op de Lammermarkt. Elke (amateur)fotograaf kan een poging wagen een plek op het festival te verwerven.

Mooie plaatjes zijn er genoeg van Leiden. De uitdaging is om nu eens de lelijke kant van de stad in beeld te brengen, maar dan natuurlijk wel op een fraaie, originele of artistieke manier. Alle inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury. De beste foto’s worden in het Leidsch Dagblad afgedrukt.

Inzenden van foto’s is mogelijk tot en met 30 april. Vermeld daarbij naam, adres, leeftijd en de plek waar de foto is gemaakt. Ingezonden foto’s mogen kleur of zwart-wit, maar moeten minimaal 1MB groot zijn. Wie meedoet aan deze fotowedstrijd geeft daarmee ook toestemming om de ingezonden foto te publiceren.

Foto’s kunnen worden gestuurd naar redactie@leidschdagblad.nl o.v.v. Lelijk Leiden.

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.