SJC hoopt aan te haken bij de top na ruime zege op hekkensluiter VOC

SJC-doelman Björn Haggerty stopte een strafschop.

SJC-doelman Björn Haggerty stopte een strafschop.© Archieffoto

Joris Zandbergen
Rotterdam

VOC staat onderaan, maar boekte de afgelopen tijd wel successen tegen topteams. Daarom was trainer Florian Wolf zeer tevreden met de 0-4 zege van zijn SJC in Rotterdam.

SJC startte goed, maar kreeg daar geen beloning voor. De actieve Wesley Haasnoot raakte de lat. Vervolgens kreeg de thuisploeg een strafschop. SJC-keeper Björn Haggerty pakte de penalty echter.

,,Daarna was het wachten op de 0-1’’, vond Wolf. Die kwam er toen Puck Postma uit een hoekschop raak volleerde. ,,We hadden in de eerste helft vier grote momenten waarvan we er een benutten’’, zei Wolf.

De coach noemde de tweede helft rommelig. ,,Het was afwisselend goed en matig wat wij deden.’’ Wel drukten de Noordwijkers het klasseverschil in meer doelpunten uit. Melvin van Stijn tekende in de 55ste minuut voor de 0-2 met een bekeken schuiver en na de 0-3 van opnieuw Postma was er van twijfel geen sprake meer.

Dario van Breukelen was verantwoordelijk voor de 0-4. Komend weekeinde ontvangt SJC koploper Hollandia. ,,Voor ons een mooi moment om aan te haken’’, zei Wolf.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.