Inschrijving seniorenflats Eendracht in Zoeterwoude-Dorp begonnen

Gertjan van Geen
Zoeterwoude

Senioren kunnen tot 1 september inschrijven op de 54 appartementen die door WIJdezorg worden gebouwd onder de naam Eendracht in Zoeterwoude-Dorp.

Woongebouw Eendracht verijst momenteel naast zorglocatie Emmaus en biedt onder ander andere een restaurant, een wasserette, kapsalon en biljart. Het is in carré gebouwd met een binnentuin.

De meeste ingangen op de begane grond zijn aan de straatkant. Op de tweede, derde en vierde verdiepingen zijn de ingangen aan de binnenzijde gelegen. Alle 54 appartementen beschikken over een balkon. Verder is het gebouw energiezuinig en beschikt het over zonepanelen en een per woning een warmtepomp.

34 appartementen worden in de vrije sector verhuurd en kennen een huurprijs variërend van 850 tot 1078 euro per maand. De sociale huurwoningen kosten 689,14 euro.

Senioren met een zorgvraag krijgen voorrang. Inschrijving is mogelijk tot 1 september. Naar verwachting worden de woningen eind 2020 opgeleverd. Meer informatie en inschrijfformulieren zij te vinden op de website van WIJdezorg: www.wijdezorg.com/wonen/nieuwbouwzoeterwoude

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.