Willie Wartaal draait de komende drie vrijdagen in Voorlinden

Wassenaar

Deze zomer is De Jeugd van Tegenwoordig-rapper Willie Wartaal als DJ te vinden bij museum Voorlinden. In aanloop naar de release van zijn tweede soloalbum draait hij drie vrijdagavonden op het landgoed. 14 augustus is de eerste draaiavond.

Willie zal zowel klassiekers laten horen als tracks van zijn nieuwe plaat, die komend najaar zal verschijnen. Voor de gelegenheid blijft het museum langer open, zodat bezoekers kunnen blijven hangen voor Willies muziek en een hapje en een drankje.

Willie Wartaal is rapper, acteur, dj en televisiepresentator. Samen met zijn collega’s van De Jeugd van Tegenwoordig werd hij in één klap beroemd met de nummer 1-hit Wastkeburt?!. Vervolgens veroverden zij podia in binnen- en buitenland. Ook solo scoorde Willie flink wat hits, onder andere met Daia, Dom, Lomp & Famous, Barry Hayze en Konijntje, vaak in samenwerking met andere grote namen uit de muziekscene.

De avonden vinden plaats op vrijdag 14, 21 en 28 augustus van 17.00 tot 19.00 uur in de grote safaritent naast het museum. Tickets kosten € 25,00 per persoon en zijn inclusief museumentree (museumbezoek mogelijk van 15.00 tot 17.00 uur). Tickets zijn te bestellen via voorlinden.nl/events.

Meer nieuws uit Leiden

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.