Boek ’Martien’ gesigneerd door kasteelheer zelf in Noordwijk: lange rij fans uit het hele land

Martien Meiland neemt in Noordwijk de tijd voor zijn fans.
© Foto Stephan Bekooij
Noordwijk

Kasteelheer Martien Meiland nam zaterdag in Noordwijk uitgebreid de tijd voor zijn fans om zijn nieuwe boek ’Martien’ te signeren.

Dat deed hij in de Hoofdstraat, bij zijn dochter Montana in de winkel. Hij zat achter een plexiglasscherm en het aantal bezoekers dat tegelijkertijd in de zaak mocht komen, was vanwege de coronamaatregelen beperkt. Om 9 uur ’s ochtends, een uur voordat de signeersessie begon, vormde zich buiten een lange rij van ongeveer veertig fans. Honderden mensen uit het hele land kwamen in totaal langs om hun al eerder bestelde en ontvangen boek te signeren.

Naast Martien waren ook vrouw Erica, Montana (met partner), Maxime (met partner) en kleine Claire aanwezig. „Het is gewoon een mooi moment om niet te missen’’, sprak een enthousiaste fan, die er 140 kilometer voor in de auto had gezeten. ,,Op televisie kijk ik elke keer met plezier naar hen. Wat leuk om Martien eens in het echt te zien. Het is zo een leuke man! Hij neemt echt de tijd voor je en hij is ook altijd zo mooi gekleed.’’

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.