Trainer Anthony Correia verlengt contract bij Katwijk; Edwin Grünholz blijft bij Quick Boys

Anthony Correia.© Archieffoto

Van onze verslaggever
Katwijk

Anthony Correia is ook volgend seizoen hoofdtrainer van vv Katwijk.

De 38-jarige trainer heeft een nieuw contract getekend, zo maakte de tweede divisionist bekend. Opvallend, want Correia is pas sinds deze zomer in dienst. Onder zijn leiding werden er vijf wedstrijden gespeeld voordat de competitie vanwege de coronacrisis werd stilgelegd. Hierin werd twee keer gewonnen, twee keer verloren en een keer gelijk gespeeld.

Anthony Correia: ,,Ik ben hier erg content mee. Ondanks deze bijzondere tijd heb ik al gemerkt dat dit een mooie club is. Het leeft enorm bij de achterban. Ik kijk er naar uit om trainer van Katwijk te zijn in een periode dat er meer publiek bij kan zijn. Katwijk is een familieclub en dat past bij me. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over dit aanbod. We waren er vrij snel uit.”

Technisch directeur Cees Bruinink geeft op de website van de club aan erg blij te zijn met het voetbal dat Katwijk speelt onder leiding van de voormalige profvoetballer van Telstar. ,,Ondanks een paar afwezigen door blessures, liet VV Katwijk aan het begin van het seizoen direct al fris en leuk voetbal zien. Iets wat onze trouwe supporters waarderen. Door in een vroeg stadium het contract met Anthony te verlengen, willen we een signaal afgeven.”

Bij Quick Boys werd eerder in de week al besloten dat Edwin Grünholz en Mourad Mghizrat ook volgend seizoen als verantwoordelijken aan de club verbonden blijven.

Grünholz (51) gaat daarmee zijn derde voetbaljaar in bij de blauw-witten. Onder leiding van de bevlogen Haagse oefenmeester kende Quick Boys een zeer voortvarende start van het seizoen.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.