Lintje voor 72-jarige Wim Berg

Wim Berg krijgt de onderscheiding uit handen van zijn echtgenote.© foto Sven van der Vlugt

van onze verslaggever
Teylingen

Niet burgemeester Carla Breuer, maar zijn echtgenote heeft indachtig de beperkingen door corona zaterdag Wim Berg de decoratie opgespeld die hoort bij de onderscheiding van Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Wim Berg zet zich al 35 jaar als vrijwilliger belangeloos in voor zowel de Oranje Vereniging Voorhout als de kerk. In 1985 is Wim door zijn zwager binnengehaald als commissielid bij de Oranje Vereniging Voorhout (OVV). Hij was en is nog steeds op elk moment van de dag inzetbaar, is het aanspreekpunt voor de materialen van de OVV én de motor achter het onderhoud van de materialen.

De 72-jarige Voorhouter steekt veel tijd en energie in de evenementen van de OVV, waaronder het jaarlijks terugkerende Luchtkussenfestival in juni en de kerstmarkt in december. Daarnaast is hij als vrijwilliger nauw betrokken bij de organisatie van 'Allerzielen in het Licht' op en rond de katholieke en protestantse begraafplaatsen naast de St. Bartholomeuskerk in november. Naast zijn vrijwilligerswerk voor de Voorhoutse gemeenschap, is Berg ook actief voor de rooms-katholieke Begraafplaats & Crematorium St. Laurentius in Rotterdam.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.