Bouw Leidse Meelfabriek gaat de volgende fase in [video]

Binnert Glastra
Leiden

Het grote (ver)bouwproject van de Meelfabriek in Leiden is toe aan het volgende in het oog springende onderdeel: de bouw van de Singeltoren

De parkeergarage aan de Oosterkerkstraat, een belangrijk nieuw onderdeel van de herontwikkeling van de voormalige Leidse fabriek, is bijna voltooid.

Dat moment zou projectontwikkelaar Ab van der Wiel normaal gesproken aangegrepen hebben voor een klein feestje, maar dat kan in verband met corona even niet.

Om het toch niet ongemerkt voorbij te laten gaan, is een filmpje gemaakt van Boris Weijers, die er in de toekomstige parkeergarage van de bewoners lekker op los drumt - waarbij ook de zaag en de kruiwagen worden ingezet.

Dat is te vinden op het Youtube-kanaal van De Meelfabriek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Met de garage klaar is de weg vrij voor de bouw van de Singeltoren erbovenop, een van de nieuwbouwonderdelen van het project. De studentenwoningen eromheen waren al bewoond en de eerste lofts in de herontwikkelde rijksmonumenten Molengebouw en Riffellokaal zijn dit voorjaar opgeleverd.

Meer nieuws uit Leiden

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.