Gemeenteraad Lisse heeft niet veel tijd nodig

© Archieffoto

Ed Olivier
Lisse

De raadsleden in Lisse waren donderdagavond nog wel een uurtje eerder aan de maandelijkse vergadering begonnen, maar achteraf bleek dat niet echt nodig.

De Lissese gemeenteraad had donderdagavond inclusief het ambtsgebed, uitgesproken door CDA-fractievoorzitter Frank Mélotte precies acht minuten nodig voor de eerste raadsvergadering van het jaar.

In de digitale vergadering werd niet alleen de presentielijst van de 19 raadsleden behandeld (iedereen was aanwezig), maar ook een procesnotitie over de omgevingsvisie en de voortgang van de nieuwbouwprojecten in de gemeente. Geen van de raadsleden had hier een vraag of opmerking over; evenmin over de ingekomen stukken. Nadat burgemeester Lies Spruit had vastgesteld dat er ook geen mededelingen waren van het college van burgemeester en wethouders, kon zij de vergadering om 19.08 uur weer sluiten.

Het aanvangstijdstip van de raadsvergadering was een uur vervroegd om ervoor te zorgen dat de griffiemedewerkers voor het ingaan van de avondklok weer thuis zouden kunnen zijn.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.