Premium

Noordwijker Stefhan Raggers is op z’n 26ste al chef-kok in restaurant Villa de Duinen

Stefhan Raggers, op z’n 26ste chef-kok: ,,Het creatieve proces van het bedenken van gerechten houdt nooit op.’’

Stefhan Raggers, op z’n 26ste chef-kok: ,,Het creatieve proces van het bedenken van gerechten houdt nooit op.’’© Foto Hielco Kuipers

Miep Smitsloo
Noordwijk

Hij is hoogstwaarschijnlijk de jongste chef-kok van de regio in het hogere segment. Gasten van restaurant Villa de Duinen reageren vaak verbaasd: zo’n jonkie de baas van de keukenbrigade? Noordwijker Stefhan Raggers (27) is aan dergelijke reacties gewend. Interview over de trends in het vak, de 24/7-creatieve gedachten en de Michelinster. ’Alsjeblieft niet! Die ster schept afstand’.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.