Lisa’s Choice Glutenvrij en smaakvol eten, het kan best

Hanneke van den Berg

Als mensen zeggen dat ze glutenvrij moeten eten, wordt daar wel eens meewarig over gedaan. Vaak wordt in de media gezegd dat lang niet iedereen die glutenvrije producten eet dat ook werkelijk nodig heeft. Het zou een modeverschijnsel zijn.

Maar er zijn natuurlijk wel degelijk mensen die daadwerkelijk coeliakie hebben en daardoor erg moeten uitkijken met wat ze eten. In 2010 bleek Lisa, de dochter van Edith Goossens uit Heemstede, coeliakie te hebben.

Zij moest daarom glutenvrij gaan eten. Dit viel niet mee. Het leek wel alsof glutenvrij gelijk stond aan ’zonder smaak’. Ze besloot uiteindelijk om zelf gezondere, glutenvrije producten te gaan ontwikkelen.

Onder de naam Lisa’s Choice Glutenfree heeft ze granola’s, broodsoorten, gebak, meelsoorten en maaltijden ontwikkeld die gecertificeerd biologisch zijn, zonder additieven, e-nummers en gluten.

De producten van Lisa’s Choice zijn onder meer te koop via online supermarkt Crisp. Verdere verkooppunten zijn te vinden op www.lisaschoiceglutenfree.com

Meer nieuws uit Lifestyle

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.