24-jarige man gewond na zware mishandeling in uitgaansgebied Katwijk [update]

© Foto’s: Flashlight Fotografie

1 / 7
Internetredactie
Katwijk

Een 24-jarige man is in de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig gewond geraakt bij een zware mishandeling in het uitgaansgebied van Katwijk.

Het slachtoffer liep rond 0.30 uur met een groep vrienden in de Tramstraat toen hij tegen de grond werd geslagen. Vervolgens werd hij hard in zijn gezicht geschopt. De dader ging er daarna rennend vandoor en is nog niet aangehouden.

Het slachtoffer verloor veel bloed. Naast de politie en een ambulance werd ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. De jongen kreeg op straat de eerst nodige medische zorg en werd vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij ligt nog altijd in het ziekenhuis, laat de politie zaterdagochtend weten.

Lees ook: Twee Katwijkers aangehouden voor zware mishandeling op Tramstraat

De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen en beelden van in de buurt hangende camera’s worden veiliggesteld voor onderzoek. Mensen met meer informatie of camerabeelden wordt gevraagd zich bij de politie te melden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Tramstraat was in beide richtingen afgesloten voor verkeer.

© Foto: Flashlight Fotografie

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.