Voor monumentendag is Oud Sassenheim op zoek naar trouwfoto’s, gemaakt in de oude trouwzaal

Een trouwfoto uit 2001, genomen voor het voormalig gemeentehuis in Sassenheim aan de Wilhelminalaan.

Een trouwfoto uit 2001, genomen voor het voormalig gemeentehuis in Sassenheim aan de Wilhelminalaan.© Stichting Oud Sassenheim (SOS)

Rutger de Quay
Sassenheim

De Stichting Oud Sassenheim is, met het oog op de aanstaande Open Monumentendag in september, op zoek naar trouwfoto’s die gemaakt zijn in de oude trouwzaal van het voormalige gemeentehuis aan de Wilhelminalaan in Sassenheim.

Op Open Momumentendag, 11 september, is onder meer Het Sikkens Experience Center geopend voor bezoekers. In hetzelfde gebouw, dat vroeger dienstdeed als gemeentehuis van Sassenheim, is tevens Sikkens Schildersmuseum gevestigd.

Tijdens de monumentendag wil de stichting het gevoel van de voormalige trouwzaal graag opnieuw oproepen, met foto’s van echtparen die in deze zaal getrouwd zijn. De stichting zoekt foto’s waarop het voormalige gemeentehuis zichtbaar is of die gemaakt zijn in de voormalige trouwzaal.

Het gaat om foto’s die gemaakt zijn tussen 1929 en 1990. De foto’s kunnen ge-e-maild worden naar info@stichtingoudsassenheim.nl. De stichting is tevens bereid om analoge foto’s in te scannen dan wel te digitaliseren.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.