Michelle (21) en Lotte (22) fotograferen de nieuwe kledingcollectie: ’Zo ga je opeens van trouwe klant naar verkoper’ | Hé Alphenaar, wat doe je daar?

© Foto Chiara Mars

Rutger de Quay

Michelle (21) en Lotte (22): „We werken bij de kledingwinkel Got The Look in winkelcentrum de Aarhof. Op de brug over de Aar maken we wekelijks foto’s voor onze nieuwe collectie. Nu zijn we bezig met de herfstcollectie. Eén voor een poseren we op de foto, dat maakt ons werk ook wel zo leuk.”

Michelle: „Wekelijks komen er dingen binnen, dat zetten we op Instagram, zodat onze trouwe klanten weten wat er binnen is. Zo kunnen ze hun slag slaan, voordat straks alles weer weg is en we mensen teleur moeten stellen. En dan soms hebben we ook nog een leuk plaatje voor onze Instagram.”

(Tekst gaat door onder foto)

© Foto Chiara Mars

Lotte: „Ik kwam altijd al in deze winkel voordat ik er werkte. Ze verkopen veel merken die je in Alphen zelf nauwelijks kunt krijgen, en iets fysiek passen is toch fijner dan het online verkopen. Op een dag trok ik de stoute schoenen aan, en voeg ik of ze niet nog op zoek waren naar verkopers. Zo ga je opeens van trouwe klant naar werknemer.”

Michelle: „Eerst werkte ik bij de Hoogvliet. Dat was leuk, maar ik zocht wel weer eens iets anders. In contact staan met mensen vind ik erg leuk, in de supermarkt is het contact toch vaak wat kortaf. Hier kun je echt uitgebreid met mensen spreken en ze blij maken én adviseren, daar haal ik veel energie uit. In eerste instantie was ik hier nog nooit binnen geweest. Toen bekeek ik het Instagram-account en was ik eigenlijk direct verkocht.”

Meer nieuws uit Alphen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.