Dit is het huis waar de Meilandjes gaan wonen [video]

Het nieuwe stulpje van de Meilandjes.

Het nieuwe stulpje van de Meilandjes.© Funda

Van onze verslaggever
Noordwijk

Na de recente onthulling van Martien Meiland tijdens zijn verjaardagsfeest dat hij en Erica alweer verhuisplannen hebben, laat hij nu weten voor welk huis ze gevallen zijn. Voor de nieuwe villa verruilen ze Noordwijk voor het nabijgelegen Noordwijkerhout.

Maandagavond was in Chateau Meiland te zien hoe Martien en Erica druk bezig waren met de verhuizing naar het voormalige huis van Kensington-drummer Niles Vandenberg. Het valt te hopen voor de Meilandjes dat ze de dozen nog niet verkocht hebben, want de volgende verhuizing staat alweer op stapel.

(Tekst gaat door onder de foto)

© ANP/HH

Deze keer hoeven ze niet dwars door Europa en zelfs niet dwars door het land, want hun nieuwe stulpje bevindt zich op 4 kilometer van hun huidige woning. De rietgedekte villa vlakbij bos en duinen, mét oprijlaan, heeft een vraagprijs van 1,7 miljoen euro.

Dat is een miljoen minder dan het eerder aangekochte huis in de badplaats, maar op de leefruimte hoeven ze niet in te leveren. Zo beschikt ook dit huis over vier slaapkamers, een keuken met alles erop en eraan, een dierenverblijf, een jacuzzi én een enorme tuin.

Daarnaast is er nog een tuinhuis dat voorzien is van een woon-, bad- en slaapkamer. Erica zal bovendien niet ontevreden zijn over het feit dat hier plavuizen liggen. Het 'goedkope' kliklaminaat in hun huidige duinvilla kon namelijk op haar sterke afkeuring rekenen.

Lees ook: Meilandjes verhuizen na half jaar alwéér

Lees ook: ’Meilandjes’ zijn trekpleister in Noordwijk. Oudste dochter Montana: ’Bij beroemd zijn horen fans’

Lees ook: Keerzijde succesvolle realityserie Château Meiland: Fans van Noordwijks gezin liggen in de bosjes van het kasteel [video]

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.