Reünie van het Leonardo college en zijn voorganger, de Rembrandt Scholengemeenschap in Leiden

In het grote kunstwerk dat het nieuwe Leonardo college siert, een ’Leidse’ variant op Het Laatste Avondmaal van de Italiaanse meester Leonardo da Vinci, komt ook Rembrandt voor. En laat dat nou de naamgever zijn van de scholengemeenschap die het college eerst was..

In het grote kunstwerk dat het nieuwe Leonardo college siert, een ’Leidse’ variant op Het Laatste Avondmaal van de Italiaanse meester Leonardo da Vinci, komt ook Rembrandt voor. En laat dat nou de naamgever zijn van de scholengemeenschap die het college eerst was..© archieffoto Taco van der Eb

Paul van der Kooij
Leiden

Om ook oud-leerlingen en -docenten kennis te laten maken met de net betrokken nieuwbouw aan de Telderskade in Leiden, houdt het Leonardo college daar 9 oktober een reünie.

Daarbij gaat het natuurlijk net zo goed om leerlingen en docenten van de Rembrandt Scholengemeenschap, de illustere voorganger van ’Leonardo’.

Op https://reunierembrandtleonardo.nl/ staat het programma. Ook kunnen daar kaarten worden besteld. Alles gaat volgens de richtlijnen van het RIVM.

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.