Mevrouw Kins- van Teylingen voelt zich ’net een koningin’ tijdens haar tochten met fietsmaatje Karin de Jong | Hé Alphenaar, wat doe je daar?

Mevrouw Kins- van Teylingen fietst wat af met haar fietsmaatje Karin de Jong.© Foto Chiara Mars

Chiara Mars

Mevrouw Kins- van Teylingen: „We rijden nu op een nieuwe fiets, hij is spiksplinternieuw. Het is heerlijk dat ik nog op pad kan.”

„Eén keer in de week word ik door Karin, mijn fietsmaatje, opgehaald. We fietsen dan naar Boskoop, Hazerswoude, Bodegraven, Woubrugge, Voorschoten, Leiden… Ik ben geboren in Leiden, echt een heerlijke stad. We zijn met de fiets nog niet in het centrum van Leiden geweest, dat doen we ook nog een keer. We hebben het hartstikke druk.”

Karin de Jong: „Deze mevrouw trapt niet hoor, ze doet wel stoer.”

Mevrouw Kins- van Teylingen: „Ik zit vooral te zwaaien, ik ben net een koningin. Ik ben negenentachtig, maar wat dacht je? Natuurlijk ga ik nog op pad. We gaan ook altijd even zitten hoor, dan nemen we koffie met een taartje en soms ook een wijntje. Als het koud is, zoals vandaag, dan landen we in het dorp. We gaan ook wel eens winkelen samen.”

(Tekst gaat door onder foto)

© Foto Chiara Mars

Karin de Jong: „Ik heb het net zo gezellig als zij. We babbelen over van alles: over de televisie, de kinderen, mode… We hebben een spatscherm tussen ons in dus we kunnen ook gerust met consumptie praten.

Mevrouw Kins- van Teylingen: „Ik ben alleenstaand, al achtentwintig jaar, en nu heb ik een dikke vriendin. Maar die heb ik toch wel hoor!”

Karin de Jong: „Ik ben wel een bijzondere.”

Mevrouw Kins- van Teylingen: „Ze is een bijzondere voor mij.”

Meer nieuws uit Alphen

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.