Late treffer van invaller Shaquille Prijor bezorgt Ter Leede de winst op bezoek in Harderwijk [video]

Harderwijk

Invaller Shaquille Prijor was de gevierde man bij Ter Leede met zijn winnende treffer diep in blessuretijd op bezoek bij VVOG (1-2).

De 25-jarige Amsterdammer, die afgelopen zomer overkwam van OFC, verving halverwege de moegestreden Thijs Haarman en zorgde al snel voor gevaar in de Harderwijkse verdediging.

Zijn beste actie had Prijor bewaard voor in de ultieme slotfase. Gelanceerd door invaller Steven Wajer brak de rappe aanvaller succesvol door om vervolgens doelman Paul Eppink te passeren.

De winnende treffer betekende de tweede uitoverwinning op rij voor de Sassenheimers. Twee weken eerder was de ploeg van trainer Steef Roodakkers ook al te sterk voor ACV (0-1).

In Harderwijk had Mike van den Steenhoven op aangeven van Tim Bloemendaal al vroeg in de wedstrijd met een mooi lobje voor de openingstreffer gezorgd. Na een rake vrije trap, die onder de opspringende Sassenheimse muur door ging, was het na een kleine twintig minuten weer gelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

VVOG-Ter Leede 1-2

8. Van den Steenhoven 0-1, 18. El Hamdi 1-1, 90+5. Prijor 1-2.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.