De punten zijn duur dit seizoen voor Quick Boys. Ploeg van Grünholz moet genoegen nemen met schamel puntje bij laagvlieger ASWH [video]

Darren Maatsen tekende voor de enige treffer van Quick Boys.© Archieffoto

Hendrik Ido Ambacht

Quick Boys krijgt de punten dit seizoen niet bepaald cadeau. Op bezoek bij ASWH was de ploeg van Edwin Grünholz grotendeels de betere ploeg maar moest het genoegen nemen met een zuur gelijkspel: 1-1.

Quick Boys-doelman Paul van der Helm was ruim een uur lang vooral toeschouwer. De bezoekers bezorgden de ASWH-verdediging meer werk. Vooral Nick Runderkamp was voor rust met schoten van afstand gevaarlijk.

Toch kon Quick Boys pas in de tweede helft juichen toen Darren Maatsen raak schoot. ASWH verliet daarna de stellingen en dat leverde de bezoekers zeeën van ruimte op. Keer op keer kwam Quick Boys door en na een klein uur kon er voor de tweede keer worden gejuicht. De treffer van Tommy Bekooij werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Kort daarna pegelde Bekooij de bal in kansrijke positie hoog over.

Terwijl het publiek in afwachting was van de tweede Katwijkse treffer kwam de wedstrijd op z’n kop te staan na de verrassende gelijkmaker. Jeffrey Ket en Ivailo Staal hadden in de bloedstollende slotfase de winnende treffer op hun schoen maar gejuicht werd er niet meer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.