Echtgenote betrapt haar man met een vrouw in hotel. Gaat op de vuist met haar, maar wandelen als vriendinnen het politiebureau uit

Internetredactie
Haarlemmermeer

Het had een scene kunnen zijn uit een romantische komedie film. Een man boekte afgelopen week een hotelkamer in de Haarlemmermeer met zijn vriendin. Er werd op de deur gebonkt, de vriendin deed open en stond oog in oog met de vrouw van de man.

Dat meldt de politie Haarlemmermeer op Facebook. Bij de onverwachte ontmoeting gingen de twee vrouwen fel met elkaar in gevecht. De man probeerde met ’enkele corrigerende tikken’ de vrouwen weer rustig te krijgen.

Zowel de vrouw, de vriendin als de man wilden aangifte doen. De politie kwam ter plaatse en alle drie de betrokkenen bij de echtelijke twist zijn aangehouden.

Op het bureau is na overleg besloten om de aangiftes in te trekken en mondeling tot een oplossing te komen. Dat lukte dusdanig goed dat de dames ’bijna als vriendinnen het bureau uitliepen met de gedeelde mening dat ze met de man niets meer te maken willen hebben’, aldus de politie Haarlemmermeer.

Meer nieuws uit Uitgelicht

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.