Lekker weer thuis, met tweede kind op komst: Leidenaar Randy Wolters (31) naar eerstedivisionist Telstar

Randy Wolters bij zijn vroegere club NEC.© Archieffoto

Milo Lambers
Velsen-Zuid

Telstar heeft zich verzekerd van de diensten van Randy Wolters. Ook Stanley Akoy sluit aan bij de eerstedivisionist.

Wolters trainde al enige tijd mee met de groep van trainer Andries Jonker om zijn conditie op niveau te houden. In eerste instantie richtte hij zich na een periode bij het Griekse AO Xanthi op een nieuw buitenlands avontuur. De 31-jarige Leidenaar kan op alle posities aan de linkerkant uit de voeten. Hij speelde eerder voor onder meer NEC, Go Ahead Eagles, ADO Den Haag en het Schotse Dundee.

,,Het is een kleine club, we doen het met elkaar. Dat heeft ook wel wat. Het is ook fijn om weer in Leiden te wonen met mijn vrouw. We verwachten volgende week ons tweede kind. Dat soort dingen helpen ook mee’’, aldus Wolters.

,,Ik vond het tof dat ik hier kon aansluiten. Het contract in Griekenland liep af. De eigenaar had problemen waardoor alle contracten niet werden verlengd. Geen slecht woord over die club, want alles was goed geregeld en ik had het erg naar mijn zin. Er zijn zeker wat buitenlandse clubs langsgekomen, maar corona heeft het niet makkelijker gemaakt. Nu ben ik hier en wil ik belangrijk zijn voor het team.”

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.