Rijnsburgse Boys neemt na een seizoen alweer afscheid van Robbert Olijfveld en Sanny Monteiro

Rijnsburg

Ze kwamen afgelopen zomer met veel tromgeroffel binnen op sportpark Middelmors maar konden de hoge verwachtingen nooit waarmaken. Sanny Monteiro (32) en Robbert Olijfveld (27) vertrekken na één seizoen alweer bij Rijnsburgse Boys.

Verdediger Monteiro en aanvaller Olijfveld maakten vorig seizoen de overstap van IJsselmeervogels waar ze vaak op een basisplaats konden rekenen. Olijfveld speelde eerder in de jeugdopleidingen van Excelsior, Feyenoord en Sparta terwijl Monteiro uitkwam voor Willem II en TOP Oss.

Olijfveld had voorin veel concurrentie te duchten. De makkelijk scorende Dani van der Moot is als centrumspits onomstreden. Op de vleugels krijgen Furhgill Zeldenrust en Jeffrey Jongeneelen de voorkeur. Nadat Van der Moot geblesseerd raakte, mocht Olijfveld vier keer in de basis starten. Tegen ASWH maakte hij zijn enige doelpunt in Rijnsburgse dienst.

Monteiro maakte een valse start op de Middelmors nadat hij in de laatste week van de voorbereiding een spierblessure opliep waardoor hij de eerste acht competitiewedstrijden miste. Eenmaal fit kreeg Monteiro van trainer Wisman alleen een basisplek tegen Quick Boys en in het bekertreffen met De Treffers.

Max Hudepohl maakte eerder al bekend te vertrekken bij Rijnsburgse Boys. De vleugelaanvaller speelt volgend seizoen bij FC Lisse. Gilbrano Plet maakt aan het eind van het seizoen de overstap van Sparta Nijkerk naar Rijnsburgse Boys.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.