Assistent-trainer Nick Poot neemt bij Voorschoten’97 het stokje over van de vertrokken Theo Ducaneaux

© Archieffot

Hein ten Berge
Voorschoten

Nick Poot maakt het seizoen af als hoofdtrainer van Voorschoten’97. Hij is de vervanger van Theo Ducaneaux die per 1 januari zijn taken als hoofdtrainer van de Voorschotense eersteklasser heeft neergelegd.

Ducaneaux had al eerder al bekend gemaakt na dit seizoen te vertrekken. Volgend seizoen gaat hij aan de slag bij Heinenoord. Het voortijdige vertrek zou niet te maken hebben met de tegenvallende sportieve resultaten maar met werkgerelateerde motieven.

Assistent-trainer Poot, die niet in het bezit is van de benodigde trainerspapieren, is bereid de taken van Ducaneaux per direct over te nemen. De KNVB heeft hem inmiddels dispensatie verleend. Poot heeft zijn TC2-diploma en wil in de toekomst ook zijn TC-1 halen.

John van Veen die na vorig seizoen gestopt was bij Voorschoten’97, zal op voorspraak van de spelersgroep voor het restant van het seizoen terugkeren als assistent. Komend seizoen zal Jonathan Jonk de scepter zwaaien over de Voorschotense zaterdagselectie. Poot zal dan weer terugkeren in zijn rol van assistent.

Voorschoten’97 staat na negen duels op een teleurstellende elfde plaats. De groengelen wonnen slechts twee wedstrijden.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.