Verdediger Niall Raben verlaat Quick Boys na een paar maanden alweer en tekent bij het Duitse Cosmos Koblenz

Niall Raben werd na een succesvolle stage afgelopen augustus gepresenteerd door Quick Boys.

Niall Raben werd na een succesvolle stage afgelopen augustus gepresenteerd door Quick Boys.

Katwijk

Het verblijf bij Quick Boys heeft slechts een paar maanden geduurd voor Niall Raben. De verdediger tekende een contract tot medio 2023 bij het Duitse Cosmos Koblenz dat uitkomt in de Bezirksliga Rheinland.

Na een geslaagde stage tekende de 23-jarige verdediger in augustus bij Quick Boys voor één seizoen en kreeg hij rugnummer 22, het nummer dat aanvankelijk bestemd was voor Kay Tejan, die naar TOP Oss vertrok. Daarvoor speelde Raben een seizoen bij Huragan Morag in Polen.

Raben maakte vooral furore in de zaal bij FC Marlène en in het straatvoetbal bij StreetKings, een bedrijf dat zich bezighoudt met het organiseren van straatvoetbalactiviteiten. Raben debuteerde voor Quick Boys als invaller in de met 0-1 gewonnen wedstrijd bij IJsselmeervogels. De Purmerender stond nooit in de basis en kwam in totaal tot acht invalbeurten bij de ploeg van trainer Edwin Grünholz.

Quick Boys roerde zich deze winterstop vooralsnog niet op de transfermarkt. Al werd Nigel Ogidi Nwankwo wel voor langere tijd vastgelegd. De aanvallend ingestelde vleugelverdediger is bezig aan zijn tweede seizoen op Nieuw Zuid. Ook volgend seizoen zal hij het shirt van Quick Boys dragen. De 23-jarige Ogidi Nwankwo speelde eerder bij Scheveningen.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.