Menno Aben (22) deed mee aan ’The voice of Holland’: ’Ik heb er een platencontract aan overgehouden, dat is niet niks’ | Hé Alphenaar, wat doe je daar?

© Foto Menno Aben

Aïcha Mouaddine

Menno Aben (22) : „Al vanaf jongs af aan, ben ik al bezig met zingen en muziek. Ik zing voornamelijk Nederlandstalige liedjes. Naast het zingen speel ik een beetje gitaar en piano. Sinds mijn deelname aan het televisieprogramma The voice of Holland is mijn zangcarrière alleen maar beter geworden.’’

,,Ik treed nu al sinds zo’n vijf jaar op. In 2018 heb ik de keuze gemaakt om me op te geven voor The voice of Holland. Ik heb het ver geschopt in de competitie, maar ben helaas in de finale afgevallen.

The voice was een leuke ervaring, ik heb er veel geleerd en ik ben een stuk verder gekomen in de muziekwereld. Ik heb er zelfs een platencontract aan overgehouden, dat is niet zomaar iets.

Vanaf het moment dat ik meedeed aan The voice zijn mijn boekingen echt gaan lopen. Ik zing voornamelijk op feesten, bruiloften en andere partijen. Voor mij is de gezelligheid het belangrijkste, als die aanwezig is vind ik het allemaal even leuk.

Ik heb nu vijf eigen nummers en aankomende vrijdag komt mijn zesde nummer uit. In de toekomst blijf ik volop nieuwe nummers maken en hoop ik voor grote volle zalen vol te mogen zingen.’’

Lees ook: Katja (22) en Steffy (24) Lemkes vormen samen De Bloemenzusjes: ’We zijn blij dat we met onze bloemenwinkel in de voetsporen van onze voorouders kunnen treden’ | Hé Alphenaar, wat doe je daar?

Ben of ken jij een Alphenaar die hier ook een plekje verdient? Schroom dan niet om contact op te nemen via dit mailadres: a.mouaddine@mediahuis.nl

Meer nieuws uit Alphen

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.