Oscar Kramer lijsttrekker voor D66 in Noordwijk

De voornaamste kandidaten van D66 op een rij (vlnr): Dick Gutlich, Oscar Kramer, Riem Abdel Wahed, Evelien Leeffers, Karel van Herwaarden en Carina van Empelen© Foto Marcel Verheggen

Peter van der Hulst
Noordwijk

D66 Noordwijk schuift voor de komende gemeenteraadsverkiezingen een nieuw gezicht naar voren. Oscar Kramer is door zijn partij gekozen als lijsttrekker.

Karel van Herwaarden, Evelien Leeffers, Carina van Empelen en Riem Abdel Wahed maken de eerste vijf kandidaten op de lijst compleet. Huidig fractievoorzitter Dick Gutlich staat op plek zes.

De 38-jarige Kramer is in zijn vrije tijd actief voor de Noordwijkse Reddingsbrigade. Als instructeur leidt hij lifegards op, maar nu wil hij zich ook politiek inzetten voor zijn gemeente. Een van de uitgangspunten voor de komende vier jaar is voor D66 betaalbaar en duurzaam bouwen. „Wij gaan voor 660 nieuwe energieneutrale woningen in Bronsgeest. Mede door het gemeentelijke beleid van de afgelopen jaren is er een groot tekort aan sociale huurwoningen en betaalbare koop- en huurwoningen ontstaan”, aldus Kramer.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.