Alphense ondernemersvereniging daagt politiek uit met filmpjes om een ’volledig beeld te krijgen’ van welke partijen het bedrijfsleven ondersteunen

De eerste filmpjes zijn inmiddels al opgenomen.© Foto VOA

Tom Mentink
Alphen aan den Rijn

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen volgende maand houdt de Alphense ondernemersvereniging (VOA) komende week een campagne op sociale media om leden te helpen de juiste stemkeuze te maken.

Vanaf aanstaande maandag wordt er tot en met vrijdag iedere dag een nieuwe videovraag voorlegd aan alle fracties. De VOA nodigt de politieke partijen uit daarop snel te reageren via een opgenomen filmpje met een inhoudelijk antwoord. De vragen gaan onder meer over ruimte voor ondernemen en verduurzaming.

Vlak voor de verkiezingen publiceert de Alphense ondernemersvereniging dan een compilatie van alle reacties. ’Op deze manier krijgen de ondernemers van Alphen aan den Rijn en omstreken een volledig beeld van de wijze waarop de diverse partijen het bedrijfsleven willen ondersteunen en kunnen zij een doordachte, gefundeerde keuze maken’, zo laat de VOA weten.

Meer nieuws uit Alphen

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.