Vrouw (51) zwaargewond bij woningoverval in Leiderdorp

© Foto’s: Toon van der Poel

1 / 3
Internetredactie
Leiderdorp

Een 51-jarige vrouw is zondagavond zwaargewond geraakt bij een woningoverval aan de Korenbloemkamp in Leiderdorp, toen een onbekende man daar op haar insloeg.

Er werd rond 20.00 uur aangebeld bij het slachtoffer en toen zijn haar voordeur opende, stond er plots een jonge man voor haar die direct met een slagvoorwerp op de vrouw in begon te slaan. De dader duwde de voordeur verder open en drong de woning van de vrouw binnen. Hij sloeg daarna nog meerdere keren op haar lichaam en haar gezicht in.

Toen het slachtoffer merkte dat de dader weg was, is zij naar omwonenden gelopen en zijn direct hulpdiensten gealarmeerd. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en heeft aangifte gedaan.

Het is nog onduidelijk of de verdachte buit heeft gemaakt. De politie doet onderzoek. De verdachte is een lichtgetinte man van ongeveer 20 jaar oud. De overvaller is te voet of met een scooter gevlucht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.