Tim Bogaard (22) vindt het belangrijk om te genieten van het leven: ’Je moet iedere dag kunnen opstaan met een lach’ | Hé Alphenaar, wat doe je daar?

© Foto Pictures & Plans Photography

Aïcha Mouaddine

Tim Bogaard (22): „Ik ben opgegroeid in Alphen, samen met mijn ouders. Precies halverwege mijn leven kwam daar ook nog mijn kleine broertje bij, hij is nu elf jaar. Wat ik het belangrijkste vind in het leven, is genieten. Je moet eigenlijk iedere dag kunnen opstaan met een lach. Ik geniet ultiem door op vakantie te gaan, uit te gaan en te sporten.”

„Ik werk 40 uur in de week bij een betonleverancier in de binnendienst, waar ik materialen verkoop. Daarnaast probeer ik vijf tot zes keer per week in de sportschool te staan en ga ik in het weekend graag uit.

Toen ik 18 jaar was, heb ik samen met mijn ouders en broertje een reis gemaakt door Amerika. We zijn onder andere in San Francisco, Las Vegas en Los Angeles geweest. We sliepen in een hutje midden in de natuur waar je ’s ochtends wakker werd door de zonsopgang. Drie en een halve week waren we in totaal weg. Het mooiste dat ik daar heb gezien was Bryce Canyon, een woestijnachtig natuurpark met bergen. In de toekomst lijkt het me leuk om ook de andere kant van Amerika te bezoeken, Miami bijvoorbeeld.

Ik ben nu op vakantie in Curaçao voor negen dagen samen met twee vrienden. Het is mijn eerste eerste keer op Curaçao. Het bevalt mij hier erg goed, maar de temperatuur is er wel erg hoog. Het is nu ongeveer 32 tot 33 graden. Mijn toekomstdromen qua reizen zijn door Azië of Zuid-Amerika trekken. Ik vind het heerlijk om cultuur te snuiven, door de natuur te lopen en lekker te eten.

De leukste plek in Alphen is voor mij sportschool Fitness 365. Ik voel me daar helemaal op mijn gemak en ik ben er bijna iedere dag te vinden. Ze hebben er goede apparaten, leuk personeel en mijn vrienden sporten er ook. Ik hecht heel veel waarde aan mijn vrienden, omdat ik daar toch wel vaak mee op pad ben.”

Meer nieuws uit Alphen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.